Bouw je eigen patroon voor een gezonder leven – Hét geheim om het vol te houden

Lieke de Bever is oud topsporter en gebruikt de principes die zie hier leerde in haar health- en mindcoaching. Je gaat kijken naar welke patronen wel bij je passen zodat je een gezondere levensstijl ook echt kunt gaan volhouden. Deze cursus is voor iedereen die al vaker heeft geprobeerd om gezonder te leven, maar waarbij het telkens toch na een tijdje weer fout gaat.

hoe begin je aan persoonlijke ontwikkeling?

Samenvatting

Ben je blij met het lichaam waar je in zit, dan zit je ook beter in je vel. Je voelt jezelf fitter, energieker en bent in staat het beste uit jezelf te halen. Daar is coach Lieke van overtuigd. Hierdoor ben je in staat om het beste uit jezelf te halen en kun je ook presteren op je werk en werken aan de relaties met mensen om je heen.

 

Als oud-topsporter heeft Lieke geleerd hoe je je mindset kunt trainen, hoe belangrijk balans is en wat nodig is om doelen te bereiken. In deze cursus past Lieke een mix van principes toe uit haar sporterstijd die jou helpen bij het ontwikkelen van een levensstijl die bij je past.

Een stijl die aan de ene kant noodzakelijk is, en die aan de andere kant goed voelt. Een levensstijl die vol te houden is en waarbij geen weerstand of frustraties ontstaan.

 

Wanneer je er plezier in hebt ga je het ook langer volhouden!

 

Ze helpt je werken aan de beste versie van jezelf door te bouwen aan patronen waardoor je voelt dat je de juiste dingen aan het doen bent. Patronen die voor jou vol te houden zijn. Zodat je een leefstijl kunt creëren die je niet na een paar weken alweer laat varen. En waardoor je het hele jaar je – letterlijk en figuurlijk – een stuk gezonder leeft en lekkerder in je vel zit.

Voor wie is deze cursus?

Deze cursus is voor iedereen die meerdere keren heeft geprobeerd gezonder te gaan leven, maar waarbij het steeds weer fout gaat.

Inhoud

In deze cursus gaat Lieke samen met jou ontdekken welke patronen bij jou passen, zodat je een leefstijl kunt creëren die je niet na een paar weken alweer laat varen.

  • Les 1: Introductie. Ben je blij met het lichaam waar je in zit, dan zit je ook beter in je vel. Je voelt jezelf fitter, energieker en bent in staat het beste uit jezelf te halen. Daar is coach Lieke van overtuigd. Hierdoor ben je in staat om het beste uit jezelf te halen en kun je ook presteren op je werk en werken aan de relaties met mensen om je heen.
  • Les 2: Wat is motivatie? Eén van de meest gestelde vragen is ‘Hoe behoud ik mijn motivatie om mijn gezonde leven en ritme vol te houden?’ Het is belangrijk om te begrijpen wat motivatie is en hoe het jou kan helpen. Motivatie komt en gaat in golfbewegingen. Het is een proces in de hersenen van stofjes die samenkomen en jou aanzetten tot actie. Lieke legt uit hoe het werkt, maar laat ook zien hoe je plezier kunt houden.
  • Les 3: Mindset. Mindset is het allerbelangrijkste wat je moet veranderen wil je gedrag kunnen veranderen. Je mindset zorgt ervoor dat je afhaakt of dat je succesvol bent. In deze les legt Lieke uit hoe je mindset werkt en dat interpretatie hierbij een rol speelt. Je kunt je mindset trainen en Lieke laat zien hoe je dat doet.
  • Les 4: Routines Bouwen. In deze les neemt Lieke je mee in routines bouwen. Ze gaat in op de eerste twee van vier kernelementen die zorgen voor succes: een persoonlijk plan en urgentie. Ook laat Lieke je nadenken over dingen die niet werken voor jou op dit moment en waarom dat zo is.
  • Les 5: Kaders & bevestiging krijgen. Het derde element voor succesvol routines bouwen is kaders stellen. Je leert in deze les waarom kaders zo belangrijk zijn, hoe deze zorgen voor voldoening en waarom succeservaring belangrijk zijn voor jouw motivatie. Ook leert Lieke je over jouw eigen verantwoordelijkheid (en waarom het helpt om afspraken te maken met iemand) als vierde element tot succes in nieuwe routines.
  • Les 6: Bouw je eigen patroon. Stop met denken aan je einddoel en daar een manier bij zoeken. Draai het om is waar het deze les over gaat. In deze les leert Lieke je waarom je niet overenthousiast aan de slag moet gaan en waarom je moet zorgen voor positieve ervaringen.
  • Les 7: Voeding. In deze laatste video neemt Lieke je mee in de wereld van voeding. De fitste versie van jezelf worden. Ze leert je over de invloed van voeding. Voeding kan je op veel verschillende manieren helpen, er is niet maar één weg die iedereen moet bewandelen. Lieke leert je over regels waar iedereen zich aan moet houden (spoiler: die zijn er niet) om de beste resultaten te halen. Zeg maar hallo tegen de nieuwe fitte versie van jezelf!

 

De video’s

Na deze cursus weet jij waarom en vooral ook hoe je kunt werken aan de beste versie van jezelf. Je snapt hoe patronen werken die voor jou vol te houden zijn en kunt een gezondere leefstijl creëren die je het hele jaar vol is te houden.

 

Les 1: Introductie

Les 2: Wat is motivatie?

Les 3: Mindset

Les 4: Routines Bouwen

Les 5: Kaders & bevestiging krijgen

Les 6: Bouw je eigen patroon

Les 7: Voeding

Wil jij meer weten over gezonde werknemers?

Coach

Lieke de Bever
Lieke is oud topsporter en voeding & mindset coach voor ondernemers & ambitieuze professionals die zich naast hun zakelijke succes ook blij in hun lichaam willen voelen. Zij is er namelijk van overtuigd dat wanneer jij lekker strak in je vel zit en je fit en energiek voelt, dat dit zich doorvertaald in alle dingen die je doet en naar de mensen om je heen. Dat doet ze door middel van 1-op-1 coachingstrajecten waarin jij het uitgangspunt bent. Haar missie: de waarheid over voeding verspreiden en daarmee voeding makkelijk maken voor jou.
Bekijk Lieke

Reviews

Nathalie inniger review
Nathalie
Amsterdam

Growth Circle is top! Perfecte manier om tussen alle drukte van de dag door je op jezelf te blijven focussen, en ipv een lange tijd met 1 cursus bezig te zijn: juist vanalles uitproberen, en van allerlei coaches te kunnen leren. Soms zijn het kleine dingen die er gezegd worden, die er juist voor zorgen dat je tot een inzicht komt en iets verandert in je leven.

Nathalie inniger review
Nathalie
Amsterdam

Growth Circle is top! Perfecte manier om tussen alle drukte van de dag door je op jezelf te blijven focussen, en ipv een lange tijd met 1 cursus bezig te zijn: juist vanalles uitproberen, en van allerlei coaches te kunnen leren. Soms zijn het kleine dingen die er gezegd worden, die er juist voor zorgen dat je tot een inzicht komt en iets verandert in je leven.

Menu