Emma Sini

Foto van Emma Sini coach

Over Emma

Emma is een nieuwsgierige en onderzoekende coach en therapeut, die jou middels liefdevolle confrontatie begeleidt in leven vanuit verbinding.

Ze gelooft dat het voor iedereen mogelijk is om een ontspannen en gelukkig leven te leiden. Een leven waarin je jezelf op de eerste plek zet en keuzes maakt vanuit vrijheid, kracht en verbinding. Sinds haar 13e heeft ze met vallen en opstaan geleerd om zichzelf 100% te omarmen. Dat ging niet vanzelf, maar als zij het kan dan kan jij het ook. Wanneer jij voor jezelf kiest en vanuit authentieke kracht leeft heb je meer te geven en dit werkt door op je omgeving. Emma gelooft dan ook dat dit dé manier is om een bewuste en liefdevolle wereld te creëren. Het is daarom haar missie om zoveel mogelijk mensen te begeleiden in het verbeteren van de verbinding met zichzelf.

Haar eigen thema’s gaan over stress, verlies en verlatingsangst, met de bijkomende rouw en depressie, wat maakt dat zij hierin gespecialiseerd is. Ook Emma heeft deze weg dus afgelegd. Wil je weten hoe het haar is vergaan? Ze neemt je graag mee op reis.

 

Wil jij meer geluk in je relaties ervaren? Je liefdesrelaties, vrienden, familie of de relatie met jezelf? Daar ga ik je bij helpen.

 

In 7 korte sessies gaat Emma je door verschillende fases van relaties leiden. Ze ontdekt onder andere met jou jouw eigen blauwdruk, die is doorgegeven voor DNA. Dat gaan jullie doen door te kijken naar jouw systemen.

De verschillende systemen waarin jij bent opgegroeid kunnen zorgen voor verschillende normen en waarden. Dit leeft de rest van je leven door in. De systemen waar jij in opgroeit zullen leidend zijn in de relaties die jij in de toekomst aan zult gaan. Dit is het sterkst in liefdesrelaties. Door hierachter te komen en dit inzichtelijk te maken kun je herhalende patronen gaan herkennen.

Wij interviewden Emma over belangrijkste lessen.

link naar Instagram
website coach

Emma's cursussen

Menu