Anouk Schaap

Anouk Schaap burnout stress coach

Over Anouk

Take Care of Your Selfie is in 2019 opgericht door Anouk Schaap. Vanuit eigen ervaring weet Anouk hoe belangrijk het is om gelukkig te zijn op je werk. Een aantal jaar geleden kreeg zij namelijk zelf een burn-out.

Het idee voor Take Care of Your Selfie ontstond toen Anouk voor Home 4 All op Lesbos, Griekenland werkte.

Een plek van wanhoop, maar ook zoveel liefde. Waar je jezelf vergeet want er is oneindig veel te doen, oneindig veel mensen om te helpen. Daar leerde ze hoe belangrijk het is om goed voor jezelf te zorgen zodat je op een duurzame manier voor anderen kunt zorgen.

 

When there’s too much stress, don’t worry. Look within.

 

Een beetje stress is niet erg en is juist hartstikke gezond en goed voor je. Stress wordt ongezond als het lang aanhoudt en je er niet meer van herstelt, dat kost vervolgens ook veel energie. Wil jij weten wat stress is, hoe je uit de stressmodus komt, welke rol jouw gedachten spelen en hoe je ze kunt veranderen, hoe je grenzen stelt en hoe je je energielevel op peil houdt? Mond vol! Dit komt allemaal terug in de vijf modules van de cursus: Eerste hulp bij Stress. Je krijgt er nu een uur gratis 1-op-1 coaching van Anouk bij.

link naar Instagram
website coach

Anouk's cursussen

Menu